Middag hos svärisarna...

Japp, det är vad som står härnäst på schemat! Middag i Solberga med fastrarna o kusinerna till Sigge, lär väl bli fullt ös!!

Vår lille kille alltså, trots att rutinerna har varit väldigt bristande i läggning osv så igår när vi lade honom för natten så är allt som vanligt igen! Han somnar typ direkt när vi lägger ner honom i sin säng vid 21.30 tiden o sover sen till 05.30, hur skönt som helst ju! Somnar om igen o sover sedan till 08.30, man undrar bara när turen ska vända liksom!

Ikväll blir det till att dra till Annica o Mattias igen (och ja Annica, man kan undra om du slagiti i huvudet allvarligt, 2 inbjudningar på samma vecka ;-)) för o äta upp resterna från nyår... hi hi... Låter som att vi är värsta hushållsgrisarna men det är inte vilka rester som helst som utlovats kan jag säga! Blir kanske ännu en frossa för mig o Annica ikväll då :-)

Fy vad jag önskar att jag kunde använda Photoshop! Man kan ju typ 1% av det programmet... hade varit så kul att kunna trixa till det lite....

I dag kanske vi får vår nya kamera.. kanske kanske.. har inte hört något än, så det lutar väl åt måndag! Längtar så....
Annars så är det lite mindre farande planerat de här sista lediga dagarna (för Dennis då alltså, jag är ju jämnt ledig ;-)). Funderar på att ta tag i vårt gästrum. Ska målas sängar, bredspacklas o tapetseras väggar och läggas nytt golv! Dennis är lite arbetssugen o då gäller det ju o hänga på!!! :-)

Vad gör ni de här sista lediga dagarna nu då??

Så här glad var lillfisen häromdagen!! (Tandalösa gubben.. hihi)



Kram på Er!

Kommentarer
Postat av: Lillasystern..

Nee Sigge väckte oss inte, vi hörde knappt honom.. Tack än en gång för att vi fick sova hos er.. Ha de så trevligt i Solberga.. =)

2009-01-02 @ 13:13:06
URL: http://pluttenholmberg.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Vilken glad liten kille hihi!!!

2009-01-03 @ 17:18:06
Postat av: Jessica

Vilken glad liten kille hihi!!

2009-01-03 @ 17:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0