Oj då....

.... var ju inte meningen!! Igår efter att jag lagt över bilder (för första gången) ifrån systemkameran så råkade jag visst glömma den påslagen, så när Dennis kom hem igår var kameran totaldöd.. hrm... var ju inte meningen!! Ja ja, det var ju faktiskt bara att ladda batteriet..

Vart tog det härliga fredagsvädret vägen? Idag var det ju verkligen höstdepp igen.. från sådant härligt vårväder igår.. :-(
Dennis gav sig av hemifrån imorse kl 07,15. Han och Peter och ett gäng killar till skulle ut och angla, hur kul nu det är då.... Men men.. som tur är så behöver ju inte jag följa med! Sigge och jag tog istället sovmorgon till 08,40 och nu sover han igen ;-)

Igår kväll var det bara en lugn o stilla hemmakväll. Let´s dance, baguette m kräftor i aioli, coca cola och chips;-) Hälsosamt va??;-)

Måste ju önska gamla kompisen Lina och sambon Jimmie trevlig resa också! De sitter just nu i bilen på väg till Arlanda för avfärd till Australien. De ska vara borta 3 månader... Hade ju varit något det! Jag ser fram emot att få läsa om era äventyr på resdagboken ;-)

Igår kväll var det dags för bad för lilleman igen, så det råkade visst bli några badkort igen..hihi... Börjar bli några sådana nu! Dessutom övar vi på att ligga på mage.. Tyvärr är det någon som inte uppskattar det särskilt mycket, speciellt inte när man ska ta en massa kort samtidigt;-) Men... alla säger ju att det är SÅ viktigt.. så vad gör man inte? Livrädd för att vara en dålig morsa annars.. hihi...

Inte helt lätt att hinna fota när huvudet är som högst bara....






Kommentarer
Postat av: Annica

hihi.. näe.. vad konstigt det blev.. halva texten har ju försvunnit..

2009-01-10 @ 14:43:50
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Mathilda

Stora killen nu ju :)

2009-01-10 @ 17:10:25
URL: http://mathildavestin.se
Postat av: Lindha

Olle låg inte på magen alls förräns alldeles nyligen. Han avskydde det innan men nu ligger han där & spanar jämt!

2009-01-10 @ 17:40:27
URL: http://mchutney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0