Delete...

... ja, kommer nog inte att uppdatera bloggen så värst mkt mera... Känner att det tar för mkt tid i anspråk emellanåt, har ju viktigare uppdrag så som att umgås med sonen och andra hobbies;-). Sen vet jag ju själv att det är roligast att läsa en blogg som blir uppdaterad relativt ofta!! ;-)

Ha det gott!!

KRAM


Me & I

Ja, det blir ett snabbt inlägg nu... Hade tänkt att uppdatera igår men verkade som att det var ngt vajsing på sidan för jag lyckades inte komma in!

Ikväll är det Me & I-party hos mig kl 18.30, ni har väl inte glömt??

Ska fixa lite inför det nu...

För övrigt har det varit en kanonhelg i Mora... Mycket artister... Fredagskvällen innehöll Svenne-Rubins, Gunde Svahn, Kalle Moreus och Jill Johnsson. Lördagskvällen bjöd på Rhapsody In Rock med extraartister i form av Claes Yngström (tydligen med i ngt band som hade sin storhetstid på 80-talet!!??), sångaren i Deep Purple (oxå lite före min tid..), Mikael Rickfors och största av allt - CAROLA!! Var bara så kanon alltså! Efter föreställningarna både fredag o lördag bjöds det på disco och dans - för min del blev det en hel del bugg!! How nice?! :-) Lars-Kristerz t ex!! ;-)

Hörs!

RSS 2.0