4 månader!

Japp, tro det eller ej men igår var det 4 månader sedan min lille fisunge kom ut! Helt otroligt ju... kan man inte tänka att det går så fort som det gjort och vad som har hunnit hända på dessa månader!?

Igår var Linus o Elliot här och hälsade på Sigge.. en riktig grabb-liga! Man märker ju dock av (den relativt lilla) ålderskillnaden nu lite mer än vad man antagligen kommer att göra sen... Linus, som har upptäckt det där med att krypa, ville gärna krypa ÖVER Sigge.. o Elliot som är stora killen o går har upptäckt att det bästa är att "klappa fint" på sig själv o lite hårdare på alla andra, HA HA... men men det ska väl härdas antar jag;-)

Här har Linus siktet inställt!


Jo, vi försöker ju öva en hel del här hemma också på att ligga på mage - men som bekant så är det ju någon som fullkomligt HATAR det... he he. Så det gäller ju att traggla på, korta stunder men desto fler är min taktik nu;-) särskilt med tanke på att han snart inte har något hår kvar alls i nacken och på sidorna... he he..
Igår eftermiddag släppte det lite iaf, han höll upp huvudet riktigt bra faktiskt (mot att inte alls vilja då annars) så då var ju givetvis fotografen framme;-) Märk väl att det är inte helt lätt att hålla munnen stängd när man ligger på mage, så då blir det lätt att lite dregel hamnar någon annanstans.. ha ha MEN som tur är så har han ju knäppt händerna och kommer antagligen ha de högre makterna på sin sida även denna gång!!

Senare igår eftermiddag/kväll hade vi dessutom besök av fam. Dahlqvist. Det var dags o se över garderoben inför stundande bröllop (ja, tyvärr inte deras egna då;-)) så Mårten skulle kolla om han kunde ha Dennis kavaj osv. Självklart var Wille o Tess också med. Wille uppmärksammade vårt nya golv i vardagsrummet o sa till pappa " Det var snyggt golv, men var är bilarna??" Ha ha.. han syftar på Dennis gamla leksaksbilar som typ är de enda leksakerna vi har o ta till när det kommer barn hit... dessa kom han ihåg o var riktigt sugen på o leka med! Lilla Tess sa inte så mycket, var mest nöjd med att få lite mat av mamma och att ligga på filten på golvet. Jag passade ju dock på att hålla lite;-) Kan inte fatta..... Hon vägde nu vid sin 1 mån kontroll 4,4 kg, Sigge vägde vid sin 3 mån kontroll 4,8 kg.. nu börjar man förstå varför alla tyckte att han var SÅ liten o inte vägde någonting;-) Annat är det nu!!Ja, på tal om vikt... Vi skulle vägt Sigge på BVC som igår men på grund av deras flytt så kunde vi inte det. Fick därför ny tid på måndag - tror du inte att de ringer nu o säger att de måste flytta den igen!!?? Min BVC-sköterska var hemma o vårdade barn... då ville de först flyttat det minst en vecka - så att hon säkert skulle vara tillbaka.. men de förstod nog på mig att jag inte uppskattade det, vill ju väga honom nu!!;-) Så fick ny tid den 20:e istället (fre nästa vecka). Surt! Jag som tycker det har varit segt o vänta ändå nu ju....

Ciao


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Haha ja, han är för rolig min "lilla" kille. Kändes dock väldigt stor när man såg han med Sigge & Linus.Får hoppas som sagt, att han lär sig lite hyffs på dagis ;)

2009-02-13 @ 10:20:36
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Tack själva för igår! Glömde det =)

2009-02-13 @ 10:21:13
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: jt

Hej,

a 4 månader har gått fort. minns att ijda berättade när du hade fått.. fasen vad avis man va. ville ju inte vänta längre. men som tur va kom hon bara några dagar senare.

2009-02-13 @ 11:48:49
Postat av: marie

hejsan, fika hos mig på torsdag ca 10.30. nr 23 bor vi på =)

2009-02-13 @ 17:01:56
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Josse

Det går att knäppa ihop händerna även om man ligger på magen! =)

2009-02-13 @ 19:36:25
URL: http://wixengard.blogspot.com
Postat av: mia

Hej! Hade jätte trevligt. Vilka fina bilder på sigge! Tänkte om jag kommer över på tisdag?

2009-02-14 @ 17:15:34
URL: http://misenk.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Koftan är från Vero Moda.. =)

2009-02-14 @ 22:15:37
URL: http://mathildavestin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0