Banan!

Japp, det var vad som intogs här igår kväll av lilleman! Första grejen han fick smaka i fast form... Fick höra att man kanske inte skulle börja med banan för att det var så söt så att de då bara ville ha banan varje dag, är det någon som vet om det stämmer? Synd om mig i så fall.... Fast kanske inte? Hi hi.. himla smidigt o köpa hem en påse bananer, billigt oxå ju?? Ha ha... nä då! Men i alla fall, han verkade fatta grejen ganska bra. Lite konstigt var det nog allt men på det hela taget godkänt! Vet inte hur mycket jag ska börja våga än bara, är ju lite i tidigaste laget än kanske.... Alla proffsiga o erfarna mammor, vad började ni med o vad funkade för er?

Så här såg det iaf ut hos oss igår kväll!









Ser ni? Han ber verkligen och hoppas att detta ska gå vägen!? Alltid håller han på o grejar med sina händer.....

Annars igår så var vi överallt o ingenstans kändes det som... Först bebisfika - med god GI-macka, smarrigt värre! Lindha, glöm inte o lägga ut receptet!! Sen var det i ilfart iväg till Italienaren & Greken för att möta upp Malin där och luncha lite... därefter vidare till jobbet för att hämta ett uppdrag o fixa diverse småsaker. Väl därifrån så var det till att in på Kvantum (som ju nu har börjat med smink) för att handla blöjor m.m. Vagnen var hyfsat fullastad när jag gick hem kan jag säga.. En dator, tre pärmar med kundmaterial plus en matkasse med bland annat potatis och morötter i samt blöjpaket!! Vagnen gick med nöd o näppe upp för Koltorpsbacken kan jag säga och jag var hyfsat varm när jag var hemma......

Nu sitter jag här och väntar på att Sigge ska vakna så vi kan fixa i ordning honom för att susa til Gammelmormor/mormor och sedan även vidare till mormor/mamma. Har beställt köttbullar och sås o potatis hos Gammelmormor idag, min favvo! :-)

Ikväll ska Dennis hjälpa Jimmie att flytta så jag har ingen direkt brådska hem heller....så vi får väl se när jag kommer hem igen!

Förresten, vad mycket roligare o trevligare det är att skriva när man får kommentarer!


Kram på Er!

Kommentarer
Postat av: marie

ser ut att gå vägen med bananen ;-) vi började lite med potatis, sedan mild gröt för 4 månader (kommer ej ihåg vad den hette) sedan lite banangröt då den gick bättre än förra nämnda men vi introducerade banan ganska tidigt oxå och idag äter han allt, så vet inte om det stämmer att de kan få sug efter banan?? men visst sött är det ju!

2009-01-30 @ 09:39:03
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Lindha

Essie åt banan när hon var 3,5 - 4 månader. var inga problematt introduera gröt eller annat på henne sen. Hon har alltid ätit som en häst trot sin storlek (igår på dagis TRE portioner plus en salladskål haha..)

Olle ville inte ha nåt alls innan han var 6 månader. Knep ihop unnen & glodde på oss som vi ar helt knäppa. Så en dag gapade han & åt som han aldrig gjort annat.

2009-01-30 @ 10:58:24
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: Mathilda

2009-01-30 @ 12:05:01
Postat av: Mathilda

Vi började med potatis och blomkål, även majspure samt gröt. Banan var ochså en av dom tidigare smakerna han fick prova på, men inte har Elliot lidit av det inte! Elliot var inte särskillt förtjust i banan heller, haha! Han var lite knasig, föredrog potatis och blomkål =)



Du behöver nog inte oroa dig! Men däremot ska du nog inte ge Sigge för mkt banan, då man kan bli hård i magen av det. Det tipset fick vi!

2009-01-30 @ 12:07:06
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: Marlen

Men gud va söt han är när han ber =)

2009-01-30 @ 12:33:23
Postat av: Faster Susanne

Vad duktig han är killen, och ber bordsbön gör han med :-)

2009-01-30 @ 15:01:33
Postat av: Mia

Hej! Vad söt han är! Noah "ber" så där med händerna jämt oxå..Det var särskilt kul när vi var i kyrkan o alla gammla tanter hade väldigt roligt åt att han redan var troende... :) men va kul att han tyckte om banan.. Gör som du själv känner är rätt för sigge. /Mia

2009-01-30 @ 18:05:22
URL: http://misens.bloggsida.se
Postat av: jannie

så söt han är!

2009-02-05 @ 16:31:28
URL: http://jansan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0