En trevlig dag med mycket promenerande!

Ja, så skulle man kort och gott kunna sammanfatta denna dagen!

Natten har väl iof varit sådär.... Sigge har varit vaken vid 01, 03.30 och 06 i natt... jag är ju inte van vid detta!! Men men.. jag hoppas verkligen att det är någon tillfällig historia och att vi snart kan återgå till "gamla" rutiner!!

Idag då, BEBISFIKA var det bokat idag.. Promenad till världens ände - Norrboda, för lite umgänge med andra mammor och bebisar. Mycket trevligt, tack för det Lotten!! Väl därifrån så var det en tur ner till stan med Marlen o Stella för att byta lite kläder samt fynda tapeter! Tillbaka till Marlen för lunchintag och sedan tillbaka till stan - eftersom att Marlens inköp visade sig ha larmet kvar, ha ha... så var vi tvungna  o tillbaka igen OCH "tyvärr" handla lite till;-)

Idag har väl antagligen samtliga gäster till dopet fått sin inbjudan, tyvärr har vi ju redan fått ett återbud.. Väldigt tråkigt tycker jag, hade jag inte trott... men men inget vi kan styra över!

Imorgon blir det en sväng till kontoret - göra lite löner, så att alla blir nöjda och glada :-) och lunch med Annica, blir väl förhoppningsvis väldigt trevligt det oxå! Hi hi... om vi nu kan samsas om vart vi ska gå och äta...

I helgen blir det en ny träff med Marlen, Henric o Stella. Hoppas vi bara att Sigge är på bättre humör än när de var här sist! Ha ha.. värsta humöret någonsin typ!!

Nu blir det lite fix o trix här....

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej hej, ja precis värsta proffset ;-) kul att han gillade det iallfall! börjar 2feb mån, tis, ons sen nästa vecka tors, fre osvverkar som att ni va ett gäng hos lotten, jo det var synd att vi inte kunde va med...nästa gång!

2009-01-17 @ 09:17:32
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Annica

Skrever du inget för!!

2009-01-17 @ 09:48:35
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Jessica

Tack för d jättefina kortet me inbjudan till dopet!! Självklart kommer jag!! Kram

2009-01-19 @ 14:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0