Husvagnsprat hela natten lång.....

Ha ha.. ja, av någon konstig anledning så blev det ganska mycket husvagnsprat igår kväll!!;-) men kul var det iaf!
Fam. Cantby anföll Handskeryd igår vid 18-tiden och då vankades det, som utlovat, tacos! Till efterrätt blev det toscapäron (ville testa det för jag funderar på att bjuda på det på dopet). Det verkade gå hem och var hyfsat smidigt o göra så jag tror nog att det kan bli det på dopet oxå!

Ja, hur som helst så vet jag nu allt om Kalsongmannen, nattlivet på Grönhag samt alla övriga intriger och drama som kan tänkas inträffa i campinglivet, ha ha... Hoppas att vi inte själv blir allt för involverade i denna SÅPA!! ;-)

Filip o Oscar blev som sagt alldeles galna när de fick se att vi hade WII, men inte nog med det - Bilspelet till WII!! Det var ju det som var hela höjdpunkten!

COOLA KILLAR!!



Som gillade bilspelet GANSKA mycket ;-)



Idag tog hela familjen sovmorgon till nästan kl 10... upp o fixade frukost o grejade, sen ringde Magnus o undrade om Elsa fick komma och fika med Sigge;-) Klart hon fick det! Så sagt o gjort.. o stackars Carro o Daniel som inte fick vara med utan istället får hålla sig på Ryhov, stackare! Krya på dig Daniel.... så får du komma o hälsa på Sigge snart!

Självklart ville Elsa hålla Sigge;-)



Tiden flög iväg o så vips var det alltså dags för höjdpunkten på dagen - babysim! Det var fantastiskt, Sigge bara älskade det... Självklart var han ju minstingen i gänget - vad annars!! Men det verkade dock inte bekomma honom särskilt mycket;-) Tyvärr så var vi orutinerade nog att glömma kameran för att föreviga detta ögonblick.. men men... vi ska ju gå fler gånger!

Ikväll kommer Elsa o Magnus igen - ska hjälpa oss att äta upp våra tacosrester från gårdagen (ja.. Fam. Cantby åt MYCKET mindre än vi förväntat oss;-)) sen blir det nog lite WII o TV.... Sigge han sover nu... och lär nog göra det ett bra tag till så länge som han varit vaken, plus varit o simmat, det tar på krafterna ska ni veta!!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Josse

Blev det någon husvagnsaffär?

2009-01-25 @ 17:15:48
URL: http://wixengard.blogspot.com
Postat av: Anna

Hallå där!!! Vi åt ju massor av mat och var alldeles proppmätta :-) Ja - det där med Mario Cart måste vi nog försöka tillfoga även vårt Wii-spel, det var ju som sagt väldigt poppis!

2009-01-26 @ 08:16:03
Postat av: Anonym

Har gar Wii spelet varmt!!!!! Har vi det varmt och gott... singha har vi fatt i oss.. goa frukt shakar och havet ar ju som du vet HARLIGT. hoppas ni har det bra. Kram Kram

2009-01-26 @ 13:01:59
Postat av: Anonym

Heej !

Jag hittade aporna på poppilopp.se 125:-



Kram

2009-01-26 @ 13:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0