Sköna Söndag

Ja, kommer ni ihåg när det gick på TV? Sköna Söndag med Malena Ivarsson, ha ha... Skämtsamt!

Igår blev det, efter att Dennis kommit hem från sitt fiske, middag men sedan vidare till Eksjö för auktion och sedan ytterligare vidare till Ingatorp till Eva, Johan, Ludvig och Selma. Auktionen var inte något vidare och ha, iof svårt när man inte varit där från början och spanat in vad som verkligen finns... men det var desto trevligare i Ingatorp! :-) God (och stark) mat, gott dricka - åtminstonde till grabbarna och trevligt sällskap. Jag tog ju givetvis tillfället i akt o fixade mina naglar oxå, fast efter att diverse barn hade knoppat in. Det är ju LITE lugnare då, ha ha... Herregud, Selma.. att man kan ha så mycket som man måste få sagt när man är 3 år!! Inte klokt ju.. att inte öronen trillat av hos mamma och pappa (?)
Natten förflöt lugnt o stilla, lilleman vaknade vid halv 5 första gången o sen vid halv 8 och fick mat.. och sen sov vi vidare till halv 10, skönt!

Nu så är Dennis ute och tvättar bilarna, ja flertal faktiskt.. vi har ju haft pappas bil här hela veckan så vi tyckte att vi kunde tvätta o städa den som tack för lånet, har ju varit smidigt och ta till den när vi "behövt" två bilar... Jag ska väl se om jag kan förbereda någon form av middag och dammsuga övervåningen. I eftermiddag kommer mamma (mormor) och hon har utlovat SEMLOR till Dennis stora lycka!! Ha ha.. Jag gillar inte ens semlor så för min del kan det kvitta...

Imorgon blir det först en sväng ner till jobbet på kontorsmöte och sen vidare till BVC för 3-månaders kontroll och sprutor!! Usch.. lillen kommer bli så ledsen, jobbigt! Men men... det lär väl gå över! ;-) Imorgon som sagt är han faktiskt precis 3 månader, stora killen! Vi får väl se om han spräcker 5-kgs gränsen imorgon vid vägningen då!(?)

Igår blev det ju som vanligt lite bilder oxå....



Första gången i matstolen! Ganska stor va?


Redo för avfärd till auktion....


På auktion med mamma....


Med på auktionen var ju också pappa och faster Jessica... (Ni ser väl alla att det är STORASYSTER till Dennis;-))



Ha en fortsatt bra dag!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Annica

Hej å hå.. vill med gå på auktion.. säg till nästa gång..kram

2009-01-11 @ 12:28:00
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Jessica

Kul att man kom me på ett litet hörn i bloggen, hihi!!

2009-01-11 @ 18:44:09
Postat av: Anonym

Hmm vem är muppen bredvid stilige Dennis? haha

2009-01-11 @ 19:55:42
Postat av: faster susanne

Vilken lite mupp :-) ja Jessica alltså! hehe

2009-01-11 @ 19:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0