Söndag = Vilodag?

Ja, är det så fortfarande? Söndagen är den heliga vilodagen.. finns det folk som fortfarande lever så? Trodde att det var en av de få dagar man (normalt) är ledig på o därför ska hinna med så mkt som bara möjligt då!? ;-) Ja jag vet inte... antar att man kan få en viss grupp av människor emot sig i detta ämne..hi hi... ja ja.. man kan väl inte vara alla till lags!?

Igår så var ju mannen då på IKEA. Märkte att det går betydligt snabbare när han åker själv än när jag är med, undra varför!? Han var hemma igen på typ 1,5 h.. o då hade han även varit på MediaMarkt! Blev även ett till skrivbord så nu har vi gjort om lite i vårt datarum, blev nästan som ett riktig kontor nu ;-) Märkligt bara att det alltid ska vara nått som är fel när man köper på IKEA... Fick två sådana där sidor av samma sort.. hrm.. men det syns inte nu då ena av de sidorna är in mot fönstret nu ;-) Ska bara inhandla en kontorsstol till! Så nu vet ni hur det ser ut när jag sitter här o skriver... :-)



Lillfisen hade en riktig vakendag igår, så idag lär han väl antagligen sova som bara den.. brukar vara så! Usch, känner att han börjar bli stor kille nu ju... är snart ingen bebis längre ju... Se själva.. sitter i soffan o degar o käkar ostbågar ju ;-) Detta tog vi iof nyårsdagen, då får man väl dega va? Hi hi..



Nu så blir det till o klä på sig o dra ut vagnen en runda, så härligt väder ju!

Ps. Glöm inte o lämna lite avtryck oxå... :-)

Kram

Kommentarer
Postat av: Lindha

Är det en Ölbukr jag skymtar vid vad jag antar är Dennis plats ;-) Snyggt det blev! Vill också ha ett riktigt rum till kontor!

2009-01-04 @ 18:44:52
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: Lindha

Är det en Ölbukr jag skymtar vid vad jag antar är Dennis plats ;-) Snyggt det blev! Vill också ha ett riktigt rum till kontor!

2009-01-04 @ 18:45:15
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: StefanWEEI

Hej! Nu har jag börjat med Veckans Blogg på min blogg, att bli veckans blogg hos mig innebär att eran blogg syns i sidospalten en hel vecka. Många besökare kommer forsas till er!



Nominera dig själv eller någon annan nu!

2009-01-04 @ 18:58:06
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: Ijda

Gud va söt :) Gulleplutt!! Måste ses snart! /Ijda

2009-01-04 @ 20:27:26
Postat av: Marie

Jo det e kul att han börjat bubbla lite! Absolut fika snart, får se om vi kan hitta en bra dag som passar. Söt han är sigge!

2009-01-04 @ 22:06:51
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Annica

ööö har inte mamma och pappa hunnit äta upp ostbågarna...

2009-01-05 @ 10:43:56
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Emelie

Åh, vad fint det blev på din blogg :-) Och vad söt Sigge var på bilden ;-) Har han snott alla ostbågar? Fint blev det i datarummet med ;-)

2009-01-05 @ 10:54:35
URL: http://emelielarzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0