Den perfekta barnvakten!

Ja, den har vi här på Öland... Alla grannarnas barn är ju betydligt äldre än Sigge och här omkring oss så sparkas det fotboll och spelas strandtennis m.m m.m.. gissa vem som sitter med STORA klotögon och iakttar??!! Dessutom har vi en liten Oskar (jobbarkompisens son) som gärna befinner sig i Sigges närhet SAMT ser till att vi har det rent o fint (anv. sig gärna av vår portala dammsugare, Ergorapido).. Idag har dock de flesta utav dessa barn begett sig hemåt för ett tag så nu är barnvakten borta.. liksom pappa i huset!;-) Pappa har begivit sig ut på Segling på de sju haven;-) och väntas åter först framåt ons-tors, lagom sleten o bakis antagligen... Ingen viloresa precis när det är fyra grabbar i farten!

Just nu sitter Sigge och jag och inväntar mormor samt gammelmormor... De passar på att ta sig en tripp till Öland när Sigge och jag ändå är själva! Ska bli kul att ha dem här! Hoppas bara att Sigge är snäll och låter dem sova;-)
På tal om sova så måste jag säga att Sigge har börjat med en bra och en dålig vana... hrm... Den goda vanan är att han sover så där till 7-7.30 numera.. den dåliga vanan är att man vaknar så där 03.30-04.00 för att LEKA lite!! Ja... suck!! Ha ha.. men enligt vad jag har fått höra så var tydligen Dennis likadan när han var liten...

Annars så tycker jag att det händer en hel massa med Sigge nu - igår tog han sina första riktiga "krypsteg", fantastisk känsla som förälder, man blir ju SÅ stolt.. *fniss*. Dessutom har första tanden ÄNTLIGEN tittat fram!! Dock fortfarande väldigt liten..

Nu återstår bara att se vad som händer med sommarvädret!? Hoppas att Solen och vindarnas ö fortsatt visar sig från sin bästa sida även i år:-)

Bilduppdatering får vi ta vid annat tillfälle.. orkar inte nu!

Kommentarer
Postat av: anna

ohoo kryptag=D nu är det slut med att bara glo på de fotbollsspelande grannarna, nu ska han dit och titta närmre och gärna känna lite på det han kommer åt...så har vi det, fast hemma=)

kul!

Hoppas ni får lite sol och vi med=)

ha det fint!

2009-07-05 @ 16:02:44
URL: http://goannat.blogg.se/
Postat av: Sofia

Grattis till krypningen! Nu får mamma hålla ögonen på dig för attans vad du kvickt blir snabb som en vessla..

Hoppas vädret är bättre på Öland än här hemma i Nässjö - gör ju inte sååå mycket när man nu i morgon ska jobba!!

Kram

2009-07-05 @ 19:01:34
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se
Postat av: marie

kul att han börjat krypa! nej hoppas verkligen på bättre väder snart, lagom till semestern o allt!

2009-07-07 @ 12:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0