Ett infall...

.. är vad vi fick igår! När vi vaknade upp sisådär kl 06 och insåg att det regnade och att det knappast skulle bli något fint väder så bestämde vi oss för att ta en snabbrunda hemåt... Sagt och gjort! Hemmavistelsen var på nått sätt skön och avkopplande. Vi tvättade all tvätt vi bara kunde uppbringa (så idag fanns endast en body som var Sigges i tvätten, how nice???), klippte gräset och fixade o donade med sånt som måste göras emellanåt.

Vi var även ute en sväng i Rävsnäs i fam Åkerblad/Petterssons sommarstuga för att göra en check inför deras ankomst till Öland (imorgon).

I övrigt så var det mest skönt o slappa i soffan hemma och sova en natt i sin egna säng. :-)
Idag innan vi åkte tillbaka så var farmor och farfar förbi på 11-kaffe med tårta och present till Sigge på sin 9-månaders dag:-) Inte klokt.. nu har vi haft honom hos oss lika länge som han låg i min mage!! Och om 3 månader så fyller han 1 år!! Då är man ju ingen bebis längre?? Ooaahhhh......

När vi kom tillbaka här till campingen idag så insåg vi att ja... nu är det verkligen semester! I princip varenda plats är upptagen på campingen nu och ungar precis överallt! Sigge roas enormt av att se alla de "stora" barnen. Jag börjar dock bli övertygad om att han kommer få ännu fler tänder - han dreglar värre än värst nu alltså! Tröjan är konstant blöt och haklapp bara vägrar han ju ha.. bara drar av den! Han blir ju så himla irriterad och röd på bröstet.. smörjer och smörjer med inotyol men det känns nästan som han blivit immun emot den!!?? Nu sover han gott iaf, gick himla smidigt faktiskt idag - så nu gäller bara att han sover LÄÄNNGE innan han vaknar igen;-) Sömnen är ju verkligen si och så nu för tiden, värre än värsta småbarns stadiet ju! Fast å andra sidan hade vi ju det extremt lyxigt då...;-)

Nu kallar Mari Jungstedts senaste bok på mig - Den dubbla tystnaden! Är mitt uppe i en massa mord nu :-)

Kram på Er!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Va, är det fullt... Vi kommer ju imorgon med vårt lilla tält! Du får paxa en plats:)

2009-07-12 @ 23:52:35
Postat av: Jessica T

Skönt att åka hem och fixa lite. Huset känns så stort efter ett tag i husvagn.

Hoppas ni har det bra i allfall. Ska ni vara där hela semestern?

2009-07-13 @ 10:06:10
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: Sofia

Har precis beställt Marie J's senaste o jag lääääängtar!! Snacka om att man inte kan sluta läsa!

Godnatt

2009-07-13 @ 22:12:25
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se
Postat av: Jessica T

Hej hej. Japp, dynan finns till alla vagnar. hon har massor av roliga tyger. hittade henne på blocket. "pimpa din barnvagn" Annars har jag hennes mailadress om du vill ha.

2009-07-13 @ 22:21:16
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: faster susanne

Hej

Hur har ni det med vädret, hälsan och kärleken på Öa? ;-)

Här är allt bara toppenbra!

2009-07-14 @ 13:00:25
Postat av: marie

nej det är viloläge, men han somnar nog ändå och ska han sova ute tar vi den vanliga vagnen. denna är mer för promenader och nu är han nästan alltid vaken när vi är ute och går!

2009-07-16 @ 22:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0