Me & I

He he.. ja jag såg att det var Me and I party bokat hos någon ;-) måste väl passa på att "påa" tillfället hos mig oxå då;-) även om det är ett tag kvar! 1:a september kl 18.30 är ni välkomna till mig!! Hör bara av er om ni är suga...Hoppas ni kan!! Vi var ju många sist;-)

I övrigt så är vi fortfarande på Öland, är dock inne på sista veckan och det verkar tyvärr som att vädret sviker oss nu! Men för tillfället så har vi besök av familjen Wixengård som har kommit med sin lilla PÄRLA;-) Jättetrevligt!! De stannar dock bara två nätter men vi får "utnyttja" sällskapet så gott det går under den tiden!! Igår var vi i Borgholm och strosade och åt på glasscafé, grillade lite på kvällen. Just nu är Papporna ute och går med Sigge, Meja fick stanna hemma med tjejerna...;-) Tyvärr börjar det nog regna på dem nu... ja ja... Det får nog bli lite shopping och sådant idag istället!

Uppdaterar mera senare!

Förresten så tycker jag att jag brukar få hyfsat med kommentarer - vilket är jättekul! Hoppas ni vill fortsätta med det!!:-)

Kommentarer
Postat av: Jessica T

hej ja men vi kan väl säga så att om du kommer till mig så kommer ajg till dig. Bättre bonus ju fler de är...

2009-07-28 @ 11:44:37
URL: http://prinsmamma.blogg.se/
Postat av: Micka

Jag är ju ett stort Fan vad meandi, så är jag ledig och kan skaffa barnvakt åt iaf Emilia så kommer jag gärna :)Synd att inte solen ville stanna kvar på öland, för i helgen var det ju underbart !Kram

2009-07-28 @ 11:49:44
URL: http://micka87.blogg.se/
Postat av: Sofia

Heter tjejen "Pärla" - väldigt fint namn i så fall!!Ja, solen verkar ju svika på många ställen - läste att det varit den regnigaste juli på 50 år!! Inte v. 26 o 27 i varje fall ;)Kram

2009-07-28 @ 17:06:59
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se
Postat av: Anna

Näe, jag syftade på deras husvagn Sofia;-)

2009-07-28 @ 19:44:08
URL: http://giss.blogg.se/
Postat av: Mathilda - Mamma till Elliot 18 månader!

Jag kommer gärna på Me & I partyt. Ska kolla så jag inte jobbar bara :-)

2009-08-06 @ 19:52:36
URL: http://mathildav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0