Bebisar o ett gäng mammor

... o lite arbetare! Det är den typen av folk som rör sig hos oss nu!!

Imorse kom först Sussi o Ville förbi, sen ramlade Lindha och Olle in (med väskan full av pengar!!) och sist kom Marlen och Stella in (ganska svettiga efter Koltorpsbacken)... Alla barnen skötte sig så fint så, även om Ville dock var näst intill hysteriskt rädd för katten!! Dumma mamma o skrämma barnen att katter är farliga;-) Hi hi

Vi drack kaffe, åt lite frukt o tjötade.. jättetrevligt och en väldigt "oväntad" kombination av mammor blev det.. he he.. inte alls meningen men blev otroligt trevligt ändå måste jag säga!!

Detta varvat med arbetarna då.... Just nu kan man inte helt enkelt ta sig in i vårt hus... Vi har två "grävare" här för att koppla på en brunn till dagvattnet o lite annat fixande, vilket innebär att det nu är ett lååångt stooort hål runt omkring vår trappa in till huset.... he he.. Sigge tyckte att grävmaskinen var VÄLDIGT spännande!! :-)

Imorgon blir det ett mixter för oss här... Jag måste bara jobba ett par timmar... likaså Dennis (!) så först åker han imorgon bitti o jobbar - till frukost, då kommer han hem o tar Sigge o jag åker o jobbar, sen lämnar han Sigge vid lunchtid till Annica och åker och jobbar.. ja o sen får jag hämta Sigge hos Annica (senast 14 typ) så att vi hinner på 1-års kalas!! Puh.. ja svettigt jag vet!!

På tal om 1-års kalas ------ GRATTIS LINUS!! :-) Blir debuten för Sigge med att gå på kalas imorgon!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Mia

Har undrat vad maskinerna gjorde hemma hos er.. :) Vet man ju vad man själv har att se fram emot.. dränering i höst ju.. kul med kalas!

2009-06-16 @ 18:16:47
URL: http://misenk.blogg.se/
Postat av: Jessica T

Oscar var superimpad av alla maskiner på er trädgård. han vet naturligtvis vad som är grävare och allt vad det heter men det har jag glömt. Då ses vi på kalas i morgon.

2009-06-16 @ 19:11:57
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: jannie

Hej,

karin på bvc är hemma för vård av barn så vi ska dit nästa vecka ist.

Kellys eksem är kvar men smörjer man mycker flera ggr om dagen så syns det knappt alls.



Hur mycket väger o mäter sigge nu?

2009-06-17 @ 21:40:21
URL: http://jansan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ha en riktigt skön midsommar ni oxå! Funderar starkt på att ha med datorn...... ;) Kan ju lätta lite på datorförbud betr. barnen?! KRAM

2009-06-19 @ 09:46:56
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0