Sanering!

Ja.. efter att det har varit fint väder så känns det alltid som att hemmet förfallit! Man prioriterar inte alls att vara inne och städa när solen skiner... men nu när det har varit lite sämre väder några dagar så upptäcker man verkligen att ja.. det blir skitigt TROTS att man tycker att man inte är hemma (inne)...

Har påbörjat ett nytt städvarv - förresten, varför känns det alltid som att man aldrig blir klar med städningen? När man väl är "färdigstädad" så är det strax dags o börja om igen? Verkligen otacksamt...

I helgen så fick jag höra (av Annica) att man minsann ska tomköra tvättmaskinen emellanåt (gör ni det??).... SÅ sagt o gjort.. idag har jag gjort detta!! Dessutom tillsammans med Annicas "huskur" - Citronsyra... så nu får vi se om lilla tvättmaskinen mår bra!?

Annars idag har Sigge o jag varit en sväng på jobbet för att få rätsida på en del frågetecken... är ju bara en vecka kvar tills alla deklarationer ska vara inne och det börjar kännas, vilket gör att mycket hänger i luften och inte alls kan vänta tills jag jobbar på onsdag och torsdag.. Vidare var vi hos Stella o Marlen o hälsade på. De är verkligen söta Stella och Sigge tillsammans.. Ska ha samma saker hela tiden och om en skriker till lite så blir den andra rädd och vice versa... ha ha.. Vi var sen en sväng på stan.. Marlen hittade förresten en "gosegris".. alltså ett gosedjur som var en gris och som när man tryckte på den sa "nöff nöff"... Sigge var mest trött och uttråkad o tyckte inte alls att den var kul medan Stella mest blev rädd o blundade!! Ha ha.. typiskt tjejer!! ;-)

Imorgon blir det resa till Jönköping m Sussi o Ville.. Ville ska rönta sig o vi följer med som sällskap (o så kan det väl hända att det blir lite kikande på A6 eller så;-))

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Annica

Jaha... var det dax för shopping igen nu då!!

2009-06-08 @ 22:16:51
Postat av: Mia

hej! ja..äntligen blev det av..svårt när man har att göra hela tiden.. :)

tror marie jobbar heltid nu. Men kan kolla med henne. Tänkte vi kunde vara hemma hos mig nästa gång. Vad sägs om kanske fredag då? kollar med marie och lindha,om du kan kolla med lotten?

2009-06-09 @ 08:16:03
URL: http://misenk.blogg.se/
Postat av: Mia

PS...håller med om städningen...hopplöst.. :)

2009-06-09 @ 08:16:50
URL: http://misenk.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Ja, han var så rolig när han satt där och gjorde sina grimaser (Stavas?) :-)



Även fast han inte gillade det så speciellt mycket, så skulle han ju bara fortsätta.. Alla skrattade ju åt honom, hi hi!

2009-06-09 @ 09:36:55
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: marie

ja denna städning...den blir man aldrig av med jur mkt man än försöker hålla rent hus. känner som du ibland ;-)

2009-06-09 @ 19:47:38
Postat av: Sofia

Ja städning är sånt som syns när det inte är gjort men aldrig syns när det är gjort... Det gäller att sänka kraven i deklarationstider ;) När man rullar fram på smulor till diskbänken - då är det dax för ett tag med dammsugarn.

Tack för tipset med tomkörning på tvättmaskinen. Har faktiskt inte hört det förut!!

Det finns tårta kvar till i morron - Thimonstårta som var HELT ok!!

Kram

2009-06-09 @ 20:18:51
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se
Postat av: Lindha

Satt faktiskt för typ 10 minuter i soffan & drömde mig tillbaka till lägenhetens tid :o) Tänk två rum & kök!!! Shit vilken lyx!

2009-06-09 @ 21:23:32
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: Mia

hej! jo han är ju det.. men har gått bättre idag. Kom på att jag ska ju på student på fredag. Så jag kan inte ha fikat. Sorry, hade helt glömt bort...

2009-06-10 @ 21:13:23
URL: http://misenk.blogg.se/
Postat av: Micka

Hej. Du åker till skogsvallen, speedway banan där har de bilbingo varje torsdag kl 18:30 hela sommaren. Vann dock inget denna gång, men så kul det var ändå!

2009-06-11 @ 22:21:36
URL: http://micka87.blogg.se/
Postat av: anna

hihi bara kom på mr woff när jag skrev inlägget, guh så fjantigt haha...



Biancis har inte varit på 8 månaders, ska inte förrens den 30:e:/ sent som attan, vet ej varför, men men...

Sigge växer som han ska eller?

2009-06-12 @ 07:34:12
URL: http://goannat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0