32 grader och sol!!

Tro det eller ej men igår när vi öppnade till vår inglasade altan så hade vi 32 grader där! Snacka om underbart... Genast blev det till att göra iordning där så att man kan börja utnyttja placet.. Det är ju nu man uppskattar solen som alldra mest, när man knappt har sett skymten av den på ett halvår eller så!! Så igår blev det dammsugning där ute (har en slags heltäckande matta där), ställa iordning o torka av alla möbler. Ta upp de riktiga stolarna från källaren osv.. Blev riktigt nice måste jag säga! Dessutom höll vi efter detta energin uppe så det blev mycket nyttiga saker gjorda igår. Det blev till att bädda rent i sängarna, dammsuga huset, rensa ut ett VÄLDIGT tråkigt skåp i köket för att Sigges mat o flaskor o dyl skulle få plats. Dessutom var det ju det traditionella babysimmet så då blev det promenad t/r simhallen samt även en sväng förbi ICA på hemvägen för att fylla upp med lite saknad proviant. Kändes ju verkligen underbart skönt när man fått så där mycket gjort (för till saken hör att jag var EXTREMT seg på förmiddagen o inte kände för nått...)

Ananrs i helgen så har Dennis varit i Lövhult o spanat in hästtävling - de tävlade med arbetshästar. Sigge och jag höll oss hemma då det inte gick att gå med vagn samt att jag hemskt gärna undviker allergiattacker!! (Är väldigt allergisk mot dessa djur..) Vi servade Dennis o svärföräldrarna med mat istället, verkade vara minst lika uppskattat det måste jag säga!

I lördags kväll var vi hos Josse, Tobbe o Meja.. Blir så långt mellan gångerna men nu blev det ju äntligen av iaf! Meja verkade ha väntat på att vi skulle komma;-) Och hon verkade även uppskatta Sigges sällskap. Hon tyckte dock att han vid det här laget borde ha lärt sig att pussla!!

Skickar en tanke till Tess med familj också att de ska krya på sig och snart få åka hem ifrån Ryhov!! Lilla vännen....

Jo.. i helgen har det inte blivit en endaste bild tagen på Sigge;-) Endast på arbetshästarna samt på de "fordon" vi ska sälja.... En EU-moppe samt två cyklar. Dessa kommer att läggas ut på blocket men tänkte även att jag lägger dem här ifall någon möjligen skulle vara intresserad!!

Detta "fordon" är alltså INTE till salu;-) Bara vackra att beskåda;-)



Nedastående är ju förvisso inget traditionellt "fordon" men de är iaf väldigt bra att ha;-) Dessutom brukar de ju tugga på i väldiga promenader varje torsdag nu för tiden:-) (ej heller till salu!!)



Här kommer vi alltså till de fordon som faktiskt ÄR till salu!!





Ha det gott allesammans!!

Kommentarer
Postat av: jannie

åhh vad härligt det låter att kunna ha ett så varmt o gott rum..avis



Ja skruttan tar sig runt nästan överallt nu.. fast inget kryp längre.. är mest ålande.. hehe

2009-03-30 @ 11:28:55
URL: http://jansan.blogg.se/
Postat av: micka

Mys med en inglasad altan att fixa iordning till våren :)

2009-03-30 @ 18:06:32
URL: http://micka87.blogg.se/
Postat av: susanne

Mor och Far ser så söta ut i snön :-)

2009-03-30 @ 18:08:44
Postat av: Mathilda

Ja, man uppskattar väldigt mkt då ;-)



Kul att stöa ihop på stan, får ses över en fika eller promenad någon dag. Eller varför inte en matbit?



Ha det gott!

2009-03-30 @ 19:29:45
URL: http://mathildavestin.blogg.se/
Postat av: Annica

Vilket mysigt kort på svärisarna!

2009-03-30 @ 22:15:12
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Sofia

Åhhh, vad det låter skönt med en inglasad altan. Har själv två stora "vill-ha-projekt" - dito altan samt öppen spis. Nu våren känns nära ligger altanen högre i kurs.... //Sofia

2009-03-31 @ 08:30:26
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se
Postat av: Mathilda

Ser nu att jag skrivit fel bloggadress, därför jag aldrig får svar på endel kommentarer antagligen :-)

2009-04-02 @ 20:28:00
URL: http://mathildav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0