Vad har hänt?

Ja, oj vad länge sedan det var jag skrev! Vad har hänt sedan sist då?? Jo, jag har ju som jag skrev tidigare, varit hos mormor samt kusinen. Var en sådan härlig dag med god mat, promenad o goda skratt. Dessutom blev det ju en del bebissnack med kusinen! Ska bli så kul när den där lill* tittar ut!!

Igår fick Sigge o jag komma till Stella o Marlen på lunch samt att jag fick hjälp med att tona håret, det var väldigt skönt! Vidare därifrån till Anna (HC) på fika och sen en promenad o sen ytterligare promenad upp till Rågången för att hämta Dennis:-)

Idag har vi mestadels varit hemma men det blev iaf ett varv runt sjön med Stella o Marlen (var ju totalt iskallt!!) vidare upp till jobbet för avstämning med chefen o sen hem. Tanken är att jag per omgående i princip ska in o jobba lite. Troligen 2 dgr i veckan. För en tid iaf, dels till förmån för Dennis jobb (som vädjat till sina anställda att gå ner i tid pga konjunkturen) samt för att avlasta mina kära kollegor som befinner sig i högsäsongsträsket!:-) Självklart för min egen skull oxå då.. gillar ju o jobba o kan känna att man uppskattar sin tid med Sigge ännu mera på nått vis när man är ifrån honom emellanåt.

Nu så ska jag ta o röja lite här hemma, ev. blir det även till att laga lite Cevapcí med klyftpotatis:-)

Hej svejs....

Kommentarer
Postat av: Jessica T

Hur gör du de däre cevapci... hur det nu stavas :)2009-03-11 @ 22:17:15
URL: http://prinsmamma.blogg.se/
Postat av: Annica

Jessica.. hon köper dem på påse!!!! Hihihi

2009-03-12 @ 10:32:06
Postat av: Anna

Måste få rättfärdiga mig själv här!! Jag köper dem inte alls i påse.. Jag gör EGNA!:-) Köper färdig kryddmix men jag blandar o rullar o steker dem själv! Och de blev VÄLDIGT smarriga..

2009-03-12 @ 10:57:04
URL: http://giss.blogg.se/
Postat av: Annica

Hihihihihihihihihihihihihihihihih........tjuter av skratt!!!

2009-03-12 @ 15:53:57
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Mathilda

Ha ha, ja det var han. FÖRLÅT om han väckte er!

2009-03-12 @ 19:00:19
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: mia

Skönt att komma tillbaka lite till jobbet nu då! allt bara ilar fram nu :) Det är ju bra att man inte behöver betala sen då iaf.

2009-03-12 @ 19:00:53
URL: http://misenk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0