God Jul, igen (?)

Japp, nu är det jul igen...... Ha ha... Visste ni inte att det är julafton idag igen? Jo så är det ser ni.. iaf om man tillhör vår familj ;-) Idag blir det till att fira med pappa o co. Skulle gjorts redan för en vecka sedan men då inföll det sig så att de fick magsjuka. Vi hade alltså inte alls lust o besöka dem då!! Så då fick det bli idag istället. Blir nog iof inte så mkt till julmat o tomte osv men vi umgås iaf. Lite mat o lite bastu osv. är ju alltid nice!

Igår då så var Malin här o fixade till en av mina hårslingor som glidit iväg lite ;-) o så fick vi ju träffa mannen oxå då! Verkar ju vara en trevlig karl det där, trots att han är stockholmare ;-) ha ha... inga förutfattade meningar här inte!! Måste ju bara berätta då, för att ytterligare spä på det här med stockholmare då.. he he.... I fredags när han skulle komma hit så hade han ställt in GPS:en på Industrigatan (där hon då bor).. Sen ringer han Malin o så säger han att han tror att han är framme, men att det inte känns rätt.. Ha ha.... Killen har hamnat på Industrigatan i BODAFORS!! Det var den enda Industrigatan häromkring som GPS:en kände till tydligen! Stackarn... inte lätt o komma till bonnhålor som detta!

Igår kväll var det upp till Christian o Kristina, blev hämtmat på Coco Thai. SÅ gott ju, verkligen länge sedan vi åt sådan mat! Christina berättade oxå en rolig händelse... he he.. barn o deras kommentarer! Vilma älskar Pippi o att sjunga Sjörövarfabbe osv. Dessutom vet hon ju hur Sjörövarfabbe ser ut (lapp över ögat osv). Igår sedan när de var på stan så kommer det en blind man med lapp över ögat, varvid Vilma utbrister "Mamma, där ÄR ju Sjörövarfabbe"... Vad säger man då??

Jo, måste ju säga det med att Sigge sov från strax efter tio igår kväll ända fram till halv sju imorse! Vilken kille alltså.. Sen fick han mat o somnade om till kvart över nio... SÅ skönt ju! Gissa om vi låg kvar tills dess oxå?!

Här kommer bilder på småsyrrorna! Visserligen är de inte nytagna (ett par år gamla till o med) men de är tillräckligt söta för att lägga upp ändå ;-) Får ta nya idag o uppdatera sen!

Linda vid frukostbordet (fint bordskick va??)



På Monkey Town var man så här lycklig!



Emelie - fast för ca 3 år sedan, tyckte den var så söt!



Två tjejer som badat, inte helt lyckliga över o vara med på bild ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0