Promenixande och andra nyttigheter!

Idag har jag träffat Sussi och Ville - verkar visst som att det börjar bli vår tisdagstradition:-) Trevligt är det ju iaf, dessutom blev det ju långpromenad idag samt sallad till lunch, så jag måste säga att vi har nog god inverkan på varandra - trots att vi har lite olika metoder dit....;-)

Har även träffat Stella o Marlen idag.. Ha ha.. de är ju så roliga de där två små!! Stella hon skriker av glädje i högan sky när hon ser Sigge men när Sigge väl skriker sina glädjetjut tillbaka så drar Stella ner mungiporna o blir ledsen/rädd... hi hi tjejer!!

Jo, idag har jag också varit på Textilhuset och köpt nya gardiner till stora rummet... Mamma har dessutom köpt lite smått o gått till mig i Ullared idag som jag tror kommer passa fint till detta! Givetvis var jag ju tvungen att fota lite..... Eventuellt blir det till att sätta till någon mer panel till det rosa sen men ska suga på den karamellen lite...



Närbild på nya tavlan oxå!!



Så här förvånad var iaf Sigge när han såg nya tavlan....



Men till slut fick jag något slags samtycke iaf.....



Ciao!

32 grader och sol!!

Tro det eller ej men igår när vi öppnade till vår inglasade altan så hade vi 32 grader där! Snacka om underbart... Genast blev det till att göra iordning där så att man kan börja utnyttja placet.. Det är ju nu man uppskattar solen som alldra mest, när man knappt har sett skymten av den på ett halvår eller så!! Så igår blev det dammsugning där ute (har en slags heltäckande matta där), ställa iordning o torka av alla möbler. Ta upp de riktiga stolarna från källaren osv.. Blev riktigt nice måste jag säga! Dessutom höll vi efter detta energin uppe så det blev mycket nyttiga saker gjorda igår. Det blev till att bädda rent i sängarna, dammsuga huset, rensa ut ett VÄLDIGT tråkigt skåp i köket för att Sigges mat o flaskor o dyl skulle få plats. Dessutom var det ju det traditionella babysimmet så då blev det promenad t/r simhallen samt även en sväng förbi ICA på hemvägen för att fylla upp med lite saknad proviant. Kändes ju verkligen underbart skönt när man fått så där mycket gjort (för till saken hör att jag var EXTREMT seg på förmiddagen o inte kände för nått...)

Ananrs i helgen så har Dennis varit i Lövhult o spanat in hästtävling - de tävlade med arbetshästar. Sigge och jag höll oss hemma då det inte gick att gå med vagn samt att jag hemskt gärna undviker allergiattacker!! (Är väldigt allergisk mot dessa djur..) Vi servade Dennis o svärföräldrarna med mat istället, verkade vara minst lika uppskattat det måste jag säga!

I lördags kväll var vi hos Josse, Tobbe o Meja.. Blir så långt mellan gångerna men nu blev det ju äntligen av iaf! Meja verkade ha väntat på att vi skulle komma;-) Och hon verkade även uppskatta Sigges sällskap. Hon tyckte dock att han vid det här laget borde ha lärt sig att pussla!!

Skickar en tanke till Tess med familj också att de ska krya på sig och snart få åka hem ifrån Ryhov!! Lilla vännen....

Jo.. i helgen har det inte blivit en endaste bild tagen på Sigge;-) Endast på arbetshästarna samt på de "fordon" vi ska sälja.... En EU-moppe samt två cyklar. Dessa kommer att läggas ut på blocket men tänkte även att jag lägger dem här ifall någon möjligen skulle vara intresserad!!

Detta "fordon" är alltså INTE till salu;-) Bara vackra att beskåda;-)



Nedastående är ju förvisso inget traditionellt "fordon" men de är iaf väldigt bra att ha;-) Dessutom brukar de ju tugga på i väldiga promenader varje torsdag nu för tiden:-) (ej heller till salu!!)



Här kommer vi alltså till de fordon som faktiskt ÄR till salu!!





Ha det gott allesammans!!

Snö, snö, snö....

.... och åter snö!! Detta eländiga Sverige!!!!! Vaggar in oss i en falsk förhoppning om vår o sen ska det bara VRÄKA ner snö?! Hur kul är detta?? Blä... Inte varit utanför dörren idag med Sigge. Bara en snabb skottning på trappan..

Blir visst lite fattigt på inlägg när man jobbar.. Dels så händer det ju inte så mkt kul på jobbet som är värt att rapportera om här o sen blir det ju lite knackigt med tid att skriva!

I tisdags träffade vi iaf Sussi o Ville för promenad (i den iskalla vinden) o sen lunch på Thimons. Sen bar det vidare till Marlen o Stella för fruktsallad och kaffe. Har märkt att jag dricker väldigt mycket kaffe nu för tiden!!?? Vi tjötade lite o så.. plus att Stella hade lust att nafsa i Sigges öra (gå gärna in på länken på min sida till Marlens blogg o scrolla ner så får ni er ett gott skratt)... Läget är dock oklart vart hon ville komma med det hela? Mysa och viska härliga kärleksord eller kanske ta sig en rejäl tugga som Mike Tyson??? ;-)

Onsdag o torsdag en massa jobb (inkl. en massa rännande hit o dit o lite strul på vägen men det är väl så det är!!)... O idag när man slår upp ögonen så snöar det alltså IGEN!! Ikväll blir det ju självklart Let´s Dance final och lite god mat till det. I övrigt är nog helgen väldigt lugn för vår del.. skönt det med!

Jo just det... i onsdags var jag o skrev in mig på Viktväktarna... så nu ska vi se om man kan bli av med några kilon! Är inte supermotiverad men jag hoppas att motivationen kommer allt eftersom.. vill gärna bli av med min MAGE!! Så nu är det slut på de smarriga fikastunderna.. får hålla mig till fruktsallad;-) Nä då, ska inte ta det stenhårt på allvar men man får ändå ett sundare tänk ganska snart o vissa saker stoppar man inte i sig för det är inte "värt" det på nått vis. Dessutom är det ju hemskt pinsamt att gå o väga sig om en vecka o inte ha gått ner nått eller kanske ännu värre - gått upp!! Ha ha...
Är det någon som vill hänga med det här tåget så säg till.. är lättare om man är flera!

Blir visst inga bilder idag!...Ja, ja ni får klara er ändå...

Kram & ha en fin helg!

Bröllopsdag!

Idag är det två år sedan vi stod på Sandsjö Wärdshus och sa JA! Inte klokt att det gått så lång tid nu ju.... Börjar låta som en riktig gammal farmor/mormor nu... "Tänk vad tiden går fort"!! Ha ha..

Hur som helst så är det iaf så länge som det gått nu och när man tänker tillbaka på det så väcks det fortfarande många härliga minnen ifrån den dagen. Nervositet, skratt, glädje och tårar.. ja allt infann sig den dagen! Ja, till och med lite jobb.. ha ha.. Eftersom det var hemligt så ville vi ju inte väcka några misstankar! Snacka om stressigt o jobbig dag att jobba....;-)









Middagen med Annica o Mattias i lördags var så trevlig och ett bättre bröllop kunde vi verkligen inte fått! Vilken tur att vi (Dennis och jag) tog tag i saken och frågade dem om det var något de kunde tänka sig!!:-) På tal om fråga så fick vi en fråga i lördags av Annica o Mattias som vi givetvis känner oss hedrade och stolta över. Självklart gjorde vi som ni gjorde när vi frågade er - svarade ja!! ;-) En ära...


På lördag natt är det dags o vrida fram klockan upptäckte jag idag när jag kollade almanackan! Får man sova en timma mindre då.. fantastiskt!! Not...

På tal om (not) fantastiskt.. Hur kul var det o vakna i morse då? Först o främst denna snö.... suck! Sen går strömmen oxå!! Vilket innebär att vårt larm till huset går. Av någon anledning kunde vi ju inte kvittera larmet, vilket i sin tur gör att det går till ovan nämnda Mattias o Annica... Tror ni de var glada när de blev väckta så där 05,20 i morse?? Fattar inte att de inte hade strömlöst... Mattias försökte ju ringa hem till oss, men eftersom vi bara har telefoner som går på ström så ringde det ju aldrig hos oss;-).. Stackars Mattias, var så gullig o klädde på sig o stack hem hit o kollade så att allt var bra med oss!! TACK!! :-) Som tur var så hade Sigge fått välling strax innan strömmen gick.. annars hade inte han varit rolig....

Snart dags för tandläkaren... suck!!

Kram kram

Städning, sjö(o)djur och surt väder!!

Ha ha, kort o gott är det väl så den här dagen kan sammanfattas! Städning värre har det varit här idag, iordningplock, dammsugning o dammning av i princip hela huset samt sanering av toaletterna. Jag fäller ju som jag vet inte vad så mina hårstrån är ju ÖVERALLT!! Fattar inte att jag fortfarande har några strån kvar på huvudet!? Ja ja... får väl hoppas att det repar upp sig lite nu när amningen snart är över...

Vi har ju förresten också haft Malin o boysen här på lunch idag. Kycklinggryta med cocosmjölk o grejer m ris blev det. Kladdkaka till efterrätt. Det blev väl mer eller mindre "taberas" på alltihopa så det verkade ju helt enkelt gå hem!

I eftermiddag har det varit den obligatoriska simningen. Äntligen hade vi med oss kameran, vilket gjorde att jag fick avstå från dagens dopp för att agera fotograf. Inte mig emot...













Som vanligt så tar det ju på hela familjens krafter att bada så efteråt har vi inte gjort ett dyft! Sigge somnade visst i mammas knä.... :-)

Ve och fasa för dagens väder! Igår var väl hur härligt som helst o sen idag.. värsta blötsnön!? Så j-la onödigt ju!! På tal om ve och fasa... imorgon ska jag till tandläkaren, fixa till min tand som har gått sönder för TREDJE gången nu på typ 1-1,5 år... Usch.. vill inte! I hate it!!

Vad har ni läsare gjort i helgen då? Jo.. glömde ju, gårdagens middag på Akropolis var SUVERÄNT god! Kan mycket väl tänka mig att gå dit igen :-) Kvällen avslutades förresten här hemma med Annica o Mattias och Jessica (vår supernanny;-)) med lite Pannacotta igen;-) sen var vi kräkmätta.... Allt hade förresten gått superbra för Jessica! Var så skönt o höra att det funkade o att han varit snäll! Det ökar ju chanserna för att hon vågar komma hit fler gånger.. he he...

Akropolis nästa...

.... Japp, ser oerhört mycket fram emot den stundande middagen tillsammans med Annica o Mattias! Hoppas jag bara att barnvakteriet går bra för Jessica oxå! Sigge - var nu snäll!!

Hm... undra vad man ska äta för smarrigt....

På återhörande!

Oj oj oj....

... vilken dålig vecka med uppdateringar!!

Inser ju direkt att man inte hamnar här vid datorn när man jobbar osv... I måndags och onsdags så jobbade jag och igår var vi i Ullared - så det har ju minst sagt varit en händelserik vecka! Alltsammans känns dock bara kul, och det underlättar ju det hela avsevärt!!

Ullared då... hittade väldigt mkt tycker jag och på det hela taget så tycker jag att vi kom riktigt "billigt" undan med tanke på hur mycket saker det kändes som att vi skulle ha! Sigge fick en hel del så klart..;-) Mormor var här hemma och hade hand om Sigge. Det verkade ha gått hur bra som helst för när vi kom hem så hade alla fönstrena blivit putsade, de hade varit på torget och köpt påskliljor m.m m.m.... Så ja, det får väl anses ha varit en lyckad dag!! :-) Tack mamma.. du kommer få förnyat förtroende;-)

Idag har vi varit på Thimons och träffat Stella o Marlen, har ju inte hunnit med det i veckan innan ju!! Det var kul! Vi inser nog både Marlen o jag nu att vi snart inte har några små bebisar som ligger stilla där man lägger dem.. vart tar tiden vägen?

Snart kommer Dennis hem och jag funderar allvarligt på att vi ska ge oss ut och ta en promenad - blev ju riktigt härligt väder idag också ju! Ikväll blir det bara lugnt o stilla, någon god mat och Let´s Dance skulle jag tro!

Imorgon blir det debut för oss på Akropolis tillsammans med Mattias och Annica - fira vår 2 åriga bröllopsdag! Ja, inte klokt ju.....

Här kommer en bild på vad jag hittade i trädgården idag,



Är det inte underbart!!???

Blir nog snart till att inviga altanen - kanske kan bli helgens projekt!! :-)

Trevlig helg på Er alla!

Vårkänslor!

Det får man ju verkligen efter en dag som denna! Är ju helt fantastiskt vad skönt det är med mildväder!! Hur härligt var det inte i morse när man rullar upp persiennen o man kan se grannens gräsmatta!? Tänk vad man värderar saker annorlunda nu för tiden? Hade jag aldrig reflekterat eller uppskattat på alls detta vis för sisådär 15 år sedan!

Nu är jag precis hemkommen efter ett sponsorsmöte, intressant faktsikt... Får vi se om det inbringar något!:-)
Igår var det jobb för min del - Sigge fick vara med Farfar. Det verkade inte ha gått någon som helst nöd på honom... Förutom att han kanske på sikt riskerar att bli spelberoende då de av någon outgrundlig anledning alltid lyckas hamna på Jerrys;-)
Imorgon blir det också jobb men då inleder Dennis sin pappaledighet. Ha ha.. han får dessutom inleda sin lediga dag med att gå till jobbet - med Sigge!! Det var något viktigt som var tvunget o göras.. så så bra går det ju för oss med våra ledigheter!! Antar att det här pusslandet bara är början på mycket sådant här....hm... Känner igen mig i mina äldre kollegor!;-)

Har ju förresten glömt o uppdatera om Sigges 5-månaders kontroll. Han väger numera 7 800 gram och är 67 cm lång. Följer numera "normalkurvan"... Kunde man ju verkligen inte tro att det skulle bli så!

På torsdag blir det ännu en härlig dag - då åker vi till ULLARED!! Jippi... Jag, Dennis, Emelie o Daniel ska ge oss iväg på en tripp. Sigge ska vara hemma med mormor! Ska bli kul o komma iväg bara vi.. dessutom är det ju inte helt fel destination;-)

Nu kallar soffan och tv:n.
Ha en bra kväll!!


Födelsedagskalas!

Denna helgen måste jag säga har varit väldigt lugn o skön! Vi har haft många helger nu ett tag som har varit väldigt bokade..

I fredags var det Let´s Dance kväll med tacos - bara jätteskönt o härligt! Sigge somnade i vanlig tid så mamma o pappa kunde mysa lite vid tv:n :-)

I går var det bara småfixande här hemma samt att vi hämtade glas som vi beställt åt Magnus o Carro till sin hylla. Vi var ju givetvis förbi o levererade oxå, o snacka om att det blev fint!! Hyllan är nu färdig - så när som på att alla flaskor ska på plats då! De kunde verkligen inte gjort det bättre, duktiga de är....

I går kväll var vi o firade Jessica (Dennis syster) som fyllde år. Det bjöds på Kycklingsallad samt till efterrätt päron m after eight! Gott gott.. Givetvis bänkade vi oss alla till Melodifestivalen också då. Trevligt trevligt!! Väl hemma så somnade Sigge relativt lätt igen, sov till 02 och fick mat sen sov han ända till 07,15 innan han fick mat igen - för att sedan somna igen till 08,15. GULD!!

Idag ska Carro och jag åka till Bomässan i Jönköping, helt själva, utan några barn... ;-) Lyxigt! Dessutom fick jag ju precis fribiljetter av Jessica T - väldigt observant o schysst av henne!! Tack tack!!

Imorgon blir det jobb, Farfar får förnyat fötroende för barnpassning;-)

Här kommer oxå några kort på Sigge ifrån igår. Ett av dessa kort fick dessutom Jessica i födelsedagspresent av Sigge.






5 månader!

Idag är ingen vanlig dag för det är Sigges 5-mån.dag;-)

I övrigt har det väl varit en väldigt vanlig dag! Har faktiskt BARA varit hemma idag. Städat o fixat lite, varit o handlat (testat självscanningen på ICA) o lite sånt!

Imorgon ska Sigge till BVC för spruta och  vägning/mätning. Vet dock inte om han kommer få ta sprutan... Han har i veckan varit lite snorig, inte så värst farligt, men tillräckligt för att vi hoppade bebisfikat igår :-( Så vi får väl se vad hon säger imorgon. Är ju dock på övergående och han har ju ingen feber så.....

Jo, dagen till ära då så fick Sigge gå på "restaurang" idag.. hi hi.. Vi testade nya pizzahaket - Harmony (gamla Chabbes). Var kanonfint där inne nu och de hade faktiskt inte bara pizzarätterna att erbjuda heller. Grillspett o grejer oxå. Som lunch hade de en fisk o en kötträtt plus pizza osv då. Man kan hur som helst inte tänka sig att det kunde bli så fint där inne - man har ju ändå Chabbes lokal på näthinnan! Hur som helst så uppskattade Sigge restaurangbesöket väldigt mkt, trots att han bara fick titta på, hi hi..

Inga nya fotografier har det blivit heller!! Vad dåligt... får väl ta o bjuda på ett när han var lite mindre istället då! Som ni ser på datumet så är han nästan 1 månad här - men är ju hur pyttig som helst ju!!! Kläderna han har på sig är i storlek 56, men har ju fått vikas upp i armar o dyl.....


Vad har hänt?

Ja, oj vad länge sedan det var jag skrev! Vad har hänt sedan sist då?? Jo, jag har ju som jag skrev tidigare, varit hos mormor samt kusinen. Var en sådan härlig dag med god mat, promenad o goda skratt. Dessutom blev det ju en del bebissnack med kusinen! Ska bli så kul när den där lill* tittar ut!!

Igår fick Sigge o jag komma till Stella o Marlen på lunch samt att jag fick hjälp med att tona håret, det var väldigt skönt! Vidare därifrån till Anna (HC) på fika och sen en promenad o sen ytterligare promenad upp till Rågången för att hämta Dennis:-)

Idag har vi mestadels varit hemma men det blev iaf ett varv runt sjön med Stella o Marlen (var ju totalt iskallt!!) vidare upp till jobbet för avstämning med chefen o sen hem. Tanken är att jag per omgående i princip ska in o jobba lite. Troligen 2 dgr i veckan. För en tid iaf, dels till förmån för Dennis jobb (som vädjat till sina anställda att gå ner i tid pga konjunkturen) samt för att avlasta mina kära kollegor som befinner sig i högsäsongsträsket!:-) Självklart för min egen skull oxå då.. gillar ju o jobba o kan känna att man uppskattar sin tid med Sigge ännu mera på nått vis när man är ifrån honom emellanåt.

Nu så ska jag ta o röja lite här hemma, ev. blir det även till att laga lite Cevapcí med klyftpotatis:-)

Hej svejs....

Ännu en helg...

... ja, varför går de alltid så fort för??

Igår var det middag hos Fam. Wannerö, jättetrevligt o jättegott!!:-) Mkt tjöt som vanligt.. hi hi, både seriösa (djupa) och mindre seriösa samtalsämnen;-) Klockan var sent när vi kom hem i natt o jag måste erkänna att jag var allt lite slö o seg i morse...

Har iaf haft en riktig tvättdag - har ingen tvätt alls kvar i tvättkorgen, bara två maskiner som hänger på tork, så de får jag ta tag i snart! Skönt iaf när det är rensat... Vi har kämpat på med att försöka ge Sigge mer mat, förutom gröt då! Det går väl sådär skulle man kunna säga.. visst, han gapar o så men han grinar ju SÅ illa, hi hi stackarn.... till slut så börjar han klökas! Han kommer få men för livet av potatis o palsternacka respektive potatis o majs ;-) men men.. jag antar att det bara är att hänga i o pröva om o om igen!?

Simmat har vi ju så klart gjort idag också, är ju vårt ständiga söndagsnöje! (dock inte nästa söndag då det är simtävlingar o inget babysim:-() Efter simmet styrde vi dock vår kosa upp till Annica o Mattias för fika. Scones och kladdkakemuffins blev det, vi fick ihop det riktigt bra där Annica o jag...:-) Sigge var ju som vanligt helt slut efter simningen så han satt mest tyst i Mattias knä o inspekterade de FINA brinnande ljusen, o vips så sov han.... så då fick han låna deras goa sängar, ack så skönt han sov där!! Trots att vi störde honom sen för hemfärd så fortsatte han o sova o sova o sova... vaknade till slut vid tjugo i sju men var bara astrött så efter lite mat o försök att hålla honom vaken så låg han åter i sängen en timma senare!! Återstår o se hur natten blir.... men det gick verkligen inte o ha honom uppe!

Imorgon ska jag o Sigge åka till mormor/gammelmormor o hälsa på samt träffa kusin vitamin:-) som för övrigt börjar bli lite rund o go nu.. (tror jag iaf hi hi snart bara en månad kvar ju!!) ska bli så kul o se vad som tittar ut! I övrigt så bjuder veckan på lite jobb, lite bebisfika o lite bvc (ja, sprutdax samt 5 mån kontroll)...

I Emelies knä var det väldigt skojigt!!








Hej svejs

Framsteg!

Ja, det har det varit här! Igår vände sig fisen från rygg till mage - två gånger!! Ha ha.. blir man stolt eller??:-) Till saken hör väl kanske också att han låg i soffan (som sluttar lite neråt) så han hade ju lite hjälp kan man väl tycka.. får se när han vill göra det rätt på golvet!!

Jo, sen satte jag ju honom framför spegeln igår, ville ju oxå testa;-) Han var ju så glad! Flirtar med sig själv och kollar under lugg;-)










Idag har vi varit på bebisfika (igen), hos Kristina och Linus denna gången! Det bjöds på smarrig fruktsallad och tjötades en hel del.. tiden gick allt för fort!! Men shit vad det börjar ändra sig nu... det är i princip nästan bara jag som har möjlighet att sitta stilla (har ju minst bebis) nu.. resten börjar ge sig iväg åt alla håll o kanter nu!! Puh.... Får väl se hur länge alla orkar med;-)

Fick recept av Kristina också på vit chokladpannacotta så den står i kylen nu för stelnande... Ska till Magnus o Carro ikväll o då åtog jag mig o fixa efterrätt (eftersom att vi jämnt blir bjudna o aldrig har med oss nått annars...) Hallonsås blir det till den iaf, återkommer med smakupplevelsen imorgon!

Annars har Sigge o jag varit o handlat lite - testade dock inte självscanningen på ICA, var så mkt folk där så jag orkade inte trängas.... Jo, o sen har Sigge ätit lite mat idag oxå, majs och potatis blev det! Gick väl hyfsat ändå för att vara första gången, åt upp ca 1/4 av burken, får väl ändå vara godkänt??

Imorgon blir det fortsatt hyllbygge för Dennis och jag ska se om jag kan ta mig ner med Sigge imorgon till stan o hitta ett par nya badbrallor!! Han har ju växt ur de fina vi fick låna av Lindha.... :-( Imorgon kväll ska vi till Emelie o Daniel, äntligen! Sist vi skulle dit så blev ju både jag o Andreas magsjuka..... så nu håller vi tummarna för att inget sånt händer!

Kram kram

Hemma igen, så skönt!

Ja, det har verkligen varit en riktig jobbarvecka för mig!! I måndags hade vi ju farfar här för barnvakteri då jag skulle ha en utbildning. Denna utbildning gav vi dock upp efter ca 30 min då teknikens under inte alls ville som vi ville..... Ringde hem till Farfar o sa att jag kunde komma hem nu, men det fick jag minsann inte alls!! Han hade ju inte ens hunnit ha honom tyckte han, ha ha... Så jag åkte hem o hämtade datorn o ner till jobbet igen för o fixa ett bokslut! 15,30 fick jag komma hem igen;-) Det hade gått så bra o farfar var så nöjd med dagen.. Dessutom hade de ju gjort upp det där med bajsblöjan - så när mamma kom hem så bajsade Sigge.. hi hi... Kanske var lika bäst det, hade nog tagit sin tid för farfar o byta den!!

I tis o ons har jag varit i Västervik på jobb med Ursula (kollega). Det har varit minst sagt ovant att vara hemifrån men antagligen väldigt nyttigt! Det gick jättebra för Dennis, med undantag av kvällen då Sigge av någon anledning valde att bryta ihop en smula... Det gillar inte pappa o blev nog allt lite stressad (vilket jag oxå blev med tanke på att man har 14 mil hem...).. men det löste sig ju!!

De här dagarna har ju varit så otroligt annorlunda mot att gå hemma... Har verkligen kommit ifrån jobbet, trots att jag alltid jobbar mer eller mindre något varje vecka.. Konstigt alltså, men denna typ av jobb (tis-ons) kräver lite annan tankeverksamhet, plus att det varit lååånga dagar vilket gör att man varit koncentrerad o kvällen slutat med huvudvärk!! Ha ha.. Behöver väl antagligen inte använda lika många hjärnceller när jag går hemma!

I dag är det bara lugna gatan här hemma.. fixa o trixa lite o ta en promenad (trots det tråkiga vädret) är väl ungefär vad som står på dagens schema...

Imorgon är det bebisfika, trevligt trevligt!!

Här är bild på lilleman som Dennis tog när han satte honom framför spegeln.. efter att han tog detta så hade han börjat asgarva o tyckt att det var JÄTTESPÄNNANDE o se sig själv i spegeln!!






KRAM

Mot Västervik

Japp, nu försvinner jag ett par dagar för jobb i Västervik! Lämnar sonen hemma med pappa och jag tar med mig bröstpumpen och hoppas att det är MIN bästa vän, ha ha... Uppdaterar mera när jag åter är på hemmaplan eller nått, dags att sätta sig i bilen nu för avfärd!!

KRAM på ER!!

En späckad helg!

Ja, det har varit en ytterst intensiv helg måste man nog ändå säga! I fredags var det after work för min del med jobbet... mkt trevligt. Var ju inte direkt förra helgen man var ute o tog ett glas vin eller två!! Behövdes inte så värst mkt vin förrän jag skulle börja fnittra!;-) Fast som tur var så fick jag ju gott sällskap i fnittrandet... hi hi... "Jag har en gammal moster....." Cilla & Anna... ni vet vad jag menar!!;-)

I lördags var det sen dags för mig o Sigge att dra till Jönköping för att träffa mina gamla kursare från Högskoletiden! Jättekul! Blev lite shopping, lunch på Claras osv.. allt för att påminnas om studentlivet;-) som just nu känns GANSKA långt borta... Efter detta var det hem för att städa o fixa lite för nästa tjejsammankomst! Tjejmiddag med Anna A, Evelina, Emma, Kristina o Emelie. Vi hade sedan tidigare bestämt oss för att fixa lite mat vardera o det blev en perfekt uppdelning måste jag säga! Verkar som att alla fick "rätt lott" i det hela. Det bjöds på till förrätt: italiensk bruschetta, till huvudrätt: herrgårdskyckling med ris, sallad och vitlöksbaguette och till efterrätt: Kaffe och chokladpannacotta! My favourite:-) Efteråt blev det Melodifestivalen med en MASSA snacks!! Puh... snacka om att man var mätt sen! Ja om ni undrar så fick Sigge oxå vara med på tjejmiddagen - lite pinsamt tyckte han men fann sig ganska snabbt i situationen. Pappa var ju på fest med jobbet.....


Idag har vi haft Sigges farmor o farfar på lunch samt introduktion i barnpassning;-) Imorgon har jag en liten utbildning med jobbet och då komer Farfar att ha hand om Sigge.. till saken hör ju då att Farfar aldrig tidigare har bytt blöja eller så...;-) varvid jag kände att vi bör nog ha åtminstonde en LITEN genomgång innan.. ha ha... Men farfar han tog sin uppgift på allvar så idag har han både matat honom och bytt blöja (dock var det en lättbytt blöja om man säger så;-)). Ändå väldigt härligt o kul att se dem leva upp så. Kursen imorgon är bara 1,5 h men det verkade inte alls som att Sigge o farfar hade några planer på att jag fick komma hem då.... de hade så mkt på programmet så!!


Så här såg det ut idag iaf... så kära "fastrar" håll i hatten... förstår om ni inte sett er far i denna action innan:-)




Sigge tyckte iaf att det var kul!!



Nu är det packning till babysim samt hämtning av husvagnsdynorna. Jo och förhoppningsvis inspektion av Anna o Peters nyhemkomna husvagn! Efter detta lär det nog inte bli SÅ mycket gjort här hemma då jag har en man här idag som är LITE slö o helst nog hade sluppit babysimmet.... ha ha!!


Ha en bra fortsättning på denna söndag!


RSS 2.0