God Jul....

... lite i efterskott då.. men God fortsättning kan man väl i alla fall säga!

Jag har lyckats koppla upp mig, trots att vi fortfarande befinner oss i skogen där täckningen på mobilen inte är en självklarhet ;-)! Vi befinner oss nu hos min familj, i Huluboda. Vet väl alla exakt vart vi är va?? Hi hi...

Gårdagen då, ja.. det gick faktiskt himla bra. Var lite orolig för lilleman o hans sömn osv. iom att vi skulle åka runt osv. Julfirandet började hos Dennis syster m 11-kaffe och julklappslek. Kl. 14 kom Tomten... som ingen visste om!! Fullt stoj o stim blir det ju som vanligt då, även om vi fick väcka Sigge från sin skönhetssömn för o få se Tomten! Ha ha.. han hade säkert jättemkt utbyte av det... Vidare var det middag och sen julgodis.. äta tills man nästan kräks ju! Varför gör man så??

Till kvällen var det så dags för att förflytta sig till Huluboda. Sagt o gjort! Ytterligare en omgång med julmat o fika! Hur normalt är det att man sätter sig o äter sådan mat IGEN och dessutom ca 20.30?? Oj oj oj... Anna Skipper skulle inte gillat detta! ;-)

Hur som haver så var det en bra dag, trötta o slitna gick vi o lade oss vid midnatt och fick sova ända till 05.30 då lilleman ville ha lite mat, för att sedan somna om o sova till 09.15, skönt!

Idag har vi sedan fått god "söndagsstek" m sås o potatis, fika o grejer... Går med andra ord ingen nöd på oss här inte! Dennis funderar nog dessutom allvarligt på att stanna här ett tag till... just m tanke på den obegränsade tillgången på kakor som finns här (och då i första hand med inriktning på dem med marsipan/mandelmassa i ;-)). Nä då.. skämt o sido, vi åker nog hemåt imorgon. Fast planen är att lura in mannen via Vetlanda för lite shopping... hrm.. får nog muta honom med McDonalds! Än en gång hör ni vilken hejdundrandes nyttig mat vi gillar ;-) Tur för oss kanske att vi har gått en riktig långpromenad idag i alla fall!

Nähä, nu är det dags för Sigge o käka o Dennis ska ut med bror min o köra fyrhjuling, livsfarligt ju!!

Här är bild ifrån gårdagen, för övrigt en bild som kommer i tidningen.. på grund av en anledning (som heter Dennis syster, hi hi).

Sigge m Tomten & kusinerna.

Så här trött blir man hos Tomten

Kommentarer
Postat av: Jenny Koste

Hej Anna-panna! Nu vet jag hur du får tiden att gå :O) Sigge verkar ju vara en riktig idealbebis!

God Jul o Gott Nytt år! Kram Jenny

2008-12-26 @ 18:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0