Ny vecka...

.. igen då! Är ju faktiskt inte klokt att det redan är dan före dan före dopparedagen... (Konstigt uttryck egentligen ju!?) Tänk vad många som väntar på tomten nu...

Idag har jag och Sigge varit en sväng på jobbet o grejat lite, eller ja.. Sigge sov hela tiden men hans mamma stirrade runt o försökte få så mkt som möjligt gjort... ;-) Framåt 13-tiden blev vi bjudna på en ytterst delikat lunch hos Sigges tjej - Stella ;-) det tackar vi för!! Kunde inte passat bättre.. Dessutom var ju Sigge o Stellas mamma tvungna att avsluta träffen med en fika.. ha ha.. Vilka fina vanor man skaffat sig!!

Inte nog med detta.. direkt efter besöket hos Stella var det dags o bege sig till nästa fikaställe (ni märker vilket oerhört tufft liv det är som mammaledig va?).. och nu var det dags för en tripp till Åsa (jobbarkompis) och hennes förväntasfulla dotter Wilma, som stod o väntade när vi kom. Sigge valde dock att sova sig igenom de första timmarna av besöket... hm.. så när Wilma strax skulle åka på pyjamasparty var det bara till att väcka upp lilleman så att hon iaf skulle ha fått se en skymt av bebis... Men.. hon han faktiskt till och med hålla honom, lyckan var antagligen total.. he he.. men lite läskigt var det nog, och några småsyskon det ville hon då alls inte ha!

På hemvägen så passade Sigge o jag på att köpa de sista julklapparna, råkade visst bli en till pappa från Sigge oxå.. Gissa vem som blev grinig när han fick veta det.. "Ja men då måste ju jag gå o köpa en från Sigge till dig då ju.. vi skulle ju inte byta".. ha ha....stackarn!

För övrigt så har Malin varit här en snabbis o hämtat några lampor som vi hade till övers som hon kunde ta till sin nya lya.. OCH sen har jag kollat på Anne på Grönkulla, gud vad bra det var! Lite snyftigt men ack vad det påminner om när man var liten o tittade på den serien.... Lär nog inte missa de andra två delarna som kvarstår!

Imorgon... hm ja, då blir det nog till att vara hemma o fixa mest.. Ja en promenad blir det väl förstås men inga större utsvävningar annars tror jag..

Nähä.. nu är det väl natti natti här då....

SOV GOTT!

Kommentarer
Postat av: Annica

Inne en sväng och kikar innan jag ska till jobbet.. Hoppas ni får en bra kväll, synd att vi inte kunde komma, men vi får ta en kväll och spela Wii nu i alla fall. God jul gumman!!

Kram

2008-12-23 @ 08:04:15
URL: http://hittaringendoman.blogg. se
Postat av: Mathilda

Så ni/ du har skaffat blogg med, skoj! =)



God Jul på er, och ta så mkt för det jättefina kortet!



Kram familjen Vestin, Lundberg!

2008-12-23 @ 13:01:51
URL: http://mathildavestin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0