Lata dagar!

Nu har jag snart gjort mina stilla, lata dagar för den här veckan... Endast två dagar även denna veckan hemma med SiggeBus! Känns konstigt men ändå väldigt skönt att veta hur bra han har det här hemma med sin pappa! Mycket bus och mycket skoj...:-)

Igår var vi hos Stella o Marlen (kolla in Marlens blogg får ni se bilder), det är ju inte en lugn stund på de där två nu alltså!! Stella hade fått en gåvagn som jag testade med Sigge, han fixade den förvånansvärt bra faktiskt.. Tycker inte att han har så speciellt bra balans så att han skulle klara det men måste säga att det var en överraskning! Får bli att inhandla en här i dagarna.. Kanske viss frustration släpper för honom!

Annars är de två roligaste sakerna vi har här hemma nu TRAPPAN och KATTEN!!! Aj aj... Stackars Kissemissen han är förföljd och trakasserad här!!

Idag kommer Sussi o Ville en sväng, de ska börja inskolning på dagis idag (1 h). Blir väl en och annan kopp kaffe och tjöt.. Funderar på om man kanske skulle göra lite lunch oxå till dem!?

Nu ska jag ta tag i dammsugningen.. Insåg igår hur snabbt det blir skitigt på golvet med två ungar krypandes på golvet... De hittar ju minsta smula!!

Jo, vi ska ju på läskig intervju idag med!! Referensintervju för kompisarnas kommande intervju! Shit... ha ha, vad har vi gett oss in på?! Sigge får vi så klart lämna till dem :-) Tack snälla gulliga!!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: faster susanne

Härligt att killarna har sköna busdagar tillsammans. Så saknar Sigge sin mamma lite emellanåt med, smart trick ;-)

Här är allt lugnt, skolstart på måndag då drar det igång ordentligt. Ja sen har vi 1 månad till inflytt i nya lägenheten. Ska renoveras en del innan dess. Ha det gott!

2009-08-19 @ 07:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0