Vilken glidardag......

..... ja det kan man verkligen kalla det! Idag steg vi upp i vanlig ordning runt 8-tiden. Kl 10 var de fika på Thimons med Camilla och Lowa. Trevligt värre! Sen var det en runda på torget, upp på jobbet o mata Sigge o sen möta upp Kristina och Linus för lunch.. och gissa var? THIMONS!! Men det är ju för smidigt med vagnar osv så det blir ju lätt att man blir praktisk av sig i lunchtider (särskilt vid torgdag). Efter detta så tog vi en sväng till apoteket o sen vidare runt sjön. Under denna promenad pratar jag med Anna (Arlbrandt) om hur det har gått för dem med dagisinskolning osv (i tele) och då säger hon att, ja men kom hit på en kopp kaffe... Vad gör man? Jo... traskar dit för en kopp kaffe o en bulle ;-) Tur att jag iaf åt soppa till lunch..... Hrm....

Ja, SEN gick vi iaf hem... känns som att hela dagen bara bestått av diverse fika!! Börja inse vad det här med att vara mammaledig verkligen betyder!;-)

Ikväll har vi testat att bada Sigge i 31 gradigt vatten, för att kolla om han klarar av detta.. inför "simskolan" på söndag. Det gick hur bra som helst.. inte minsta tjut! Det som däremot har blivit mindre kul nu när han får mer o mer ersättning är att han ständigt kräks. Kräktes värsta kaskaden på sin mamma här nu ikväll.. Men fick tips om att det finns o få tag i ersättning via apoteket som de kräks mindre av, kanske blir till o kolla m BVC om detta.

Nu blir det toast!

Jo förresten.. lägger in några bilder från igår kväll när Sigge var med mamma och lagade enchilladas ;-) Först funderade han lite på hur han skulle gå tillväga.. men sen insåg han att är man bara lugn o sansad så löser sig det mesta! Har man dessutom humöret på topp så blir ju allt mkt bättre! Efter matlagningen avslutade vi dessutom med att tutta på tummen.. och gud nåde morsan om hon försöker ta ut tummen, släpper aldrig taget!! Ha ha..














Kram kram

Kommentarer
Postat av: Lillasystern..

Du fikar ju mer än vad jag gör..;).. Hehe.. Härliga bilder... Kanske blir en kock i framtiden.. =)

2009-01-22 @ 18:49:44
URL: http://pluttenholmberg.blogspot.com/
Postat av: marie

sicken söting ;-) jo det var mycket trevligt igår med alla bebbar. kul att träffa lite nya folk oxå.

2009-01-22 @ 20:56:22
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Micka

ÅÅ vilken glidar dag, så trevligt!

Kände allt igen dej oxå ;)



2009-01-23 @ 07:45:28
Postat av: Marlen

Haha så söt, där sitter han ju med jätte bra =) perfekt!

2009-01-23 @ 08:34:41
Postat av: Josse

Hej! Vilken stor liten kille!

Det var värst vad du fikar hela tiden! =)

2009-01-23 @ 13:25:05
URL: http://wixengard.blogspot.com
Postat av: Marren

Gud vilket charmtroll =)

2009-01-24 @ 11:27:46
URL: http://wwwmarren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0