En stillsam dag i blåstens tecken...

... så kan nog den här fredagen v.28 betecknas!!
Vi har inte gjort något särskilt alls faktiskt.. eller ja, vi har varit inne i Borgholm och handlat mat samt fikat med Malin och barnen men det var bara en snabbvisit så det räknas nästan inte;-)

Sigge vaknade 05.30 (efter att då somnat runt 22-tiden igår då:-() men var faktiskt på gott humör! Sömnförlusten borde ju visa sig på nått sätt tycker man ju!?

Tack för kommentarerna ang. hur man kan placera Sigge... Tyvärr så har vi redan tänkt tanken med resesäng men slog det ganska snabbt ur hågen då det inte finns särskilt gott om utrymme i en husvagn... De resesängar jag har sett tidigare är ju kanonbra men tyvärr inte särskilt nätta eller smal av sig! Beträffande vagnen så tänkte vi också den tanken men liksom resesängen så kan det ju bli problem att få in den i husvagnen. Sofias kommentar räddade nog oss ändå;-) Vagnen igen då - fast att de får somna i den (med eller utan promenad) och att vi sedan flyttar över honom lite senare.. Idag somnade han dock i min famn, antagligen helt utschasad.. he he..

Som det ser ut nu så är det lugnt o stilla för vår del här på Öland tills på måndag då vi får besök av Dennis kollega med familj:-) Får vi se hur vi ska kupera oss med ytterligare två barn och två vuxna:-) Finns det hjärterum så finns det... ja ni vet!!

Av rubriken att döma så står det ju oxå blåst.. ja, temperatursmässigt så har det varit riktigt skönt med solen framme idag men tyvärr så har det ju BLÅST som en tok här!! Inte skönt alls.. och vad det verkar så ska det ju bli sämre väder redan imorgon, även om blåsten har avtagit nu...:-( VILL HA TILLBAKA VÄRMEN NU!!!! Inte var det väl denna värmen som vi fick i sommar??

Ha det gott!!

Kommentarer
Postat av: anna

hej kollade runt lite i husvagnslivet och det som kan vara en lösning är en resegrind?!





http://www.safe-side.se/se/article.php?id=5141&art=883228 kolla in denna sidan!! Hoppas det kan vara ett tips=)eller googla på resegrind=)

Ha en trevlig helg!

2009-07-10 @ 22:40:39
URL: http://goannat.blogg.se/
Postat av: Marlen

Hej!



Imorn kommer vi till Öland =) det blir husvagnen i borgholm. Hoppas vi hinner ses när era gäster åkt hem.



Kram

2009-07-11 @ 22:21:08
URL: http://marleniz.blogg.se/
Postat av: Jessica T

Härligt att ni har det bra på öland. Blåsten var en anledning till att vi valde att åka hem en dag tidigare...

2009-07-12 @ 08:36:06
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: Jessica T

Just det. Vi gjorde så att någon av oss somnade med Lucas i stora sängen i husvagnen. sedan bullade vi upp runt omkring. Har man babymonitor så är det ju bara att gå in så fort det blir ljud. Hade med oss resesäng men förstod att det inte skulle funka...

2009-07-12 @ 08:37:49
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: Jessica T

Tycker tyvärr inte lådbilslandet var värt pengarna. Kändes bara sunkigt och dyrt. Hellre djurparken tror jag.

2009-07-12 @ 09:39:48
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: Sofia

Ja, det heter ju "Solen o vindarnas ö" betr. Öland o blåst då...

Måste tillägga att vi tog bort bordet på nätterna den sommaren då vi hade Elin i resesäng men visst - bökigt är de ju!



När jag var liten o var på husvagnssemester (ngn gång på stenåldern så) fick mamma igenom att ta med min riktiga spjälsäng hemmifrån o ställa i vagnen. Alltså jag, min två bröder, mor o far + barnflicka UTAN yttertält!! Ho, ho - Skrattade så jag grät när mamma berättade...

2009-07-12 @ 18:58:12
URL: http://sigridsofia.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0